«Ureiste» grønnsaker løfter kantineopplevelsen

Serviceselskapet ISS har, sammen med deres kunde NPRO (Norwegian Property) og samarbeidspartner U.Reist, etablert en stor kjøkkenhage på Snarøyveien 30. Her dyrkes grønnsaker og spiselige blomster som finner veien rett inn i ISS-kantinene – bare minutter etter at de er høstet.

Rettene er tydelig merket med «ureiste» eller «kortreiste råvarer», og tilbakemeldingene fra brukerne er overveldende positive.

Alle kantinene på Snarøyveien 30 lager hver dag en eller flere retter med grønnsaker fra hagen, og gjestene kan allerede nyte alt fra squash og beter til bladkål, salat og koriander. Rettene er tydelig merket med «ureiste råvarer», og tilbakemeldingene fra brukerne er overveldende positive.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS