Restaurant
Utvalgte spisesteder – sunn kvalitetsmat til sommerturistene
Hele syv av ti nordmenn planlegger sommerferie i eget land. Dette er en sterk økning fra ifjor, viser den nye ferieundersøkelsen som TNS Gallup har gjort for - Det er viktig for oss å gjøre reisen så behagelig som mulig for sommerturistene. Stoppet er en naturlig del av ferien, og vi ønsker å heve opplevelsen ved å servere sunn kvalitetsmat til våre gjester, sier daglig leder i , Utvalgte Spisesteder består av 16 familierestauranter som er lokalisert langs hovedferdselsårene i Sør-Norge. I 2013 passerte antall besøkende 2.5 millioner, og tallene er stadig stigende. er daglig leder ved Rustad Kafe i Sokna, og han har store forventninger til sommertrafikken.- Sommeren er årets beste sesong, og vi har vanligvis 300 - 400 gjester innom hver dag. Folk er ikke bortskjemte når det gjelder veimat, og setter derfor stor pris på at vi serverer ærlig mat laget fra bunnen av. Spesielt populære er signaturrettene til Utvalgte Spisesteder.
NHO Reiseliv.Utvalgte SpisestederPer Lauritz Lien (bildet).Håvard Rustad
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Færre drikker kaffe, men vi drikker mer
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner