Noe for seg selv: Benjamin Turan Dogan driver en særegen restaurant med sjømat og veganske retter på menyen, der minst 50 prosent av råvarene er økologiske.
Marit Haugdahl
Vegansk sjømatrestaurant er den høyest rangerte restauranten i Kristiansand
Hvordan kan en veganvennlig sjømatrestaurant med høy øko-andel bli den høyest rangerte restauranten i Kristiansand åtte år på rad?
Benjamin
Turan Dogan forlot fem stjerner og høy sigarføring på Hotel Bristol i Oslo for
et usikkert bærekraftprosjekt på Sørlandet. Han skulle hjelpe til med å starte
en restaurant og gi det et år eller to. 12 år senere er han fortsatt eier,
daglig leder og kjøkkensjef på TilStede Mat og Mer, restauranten i Det hvite
hus midt i Markens gate i Kristiansand.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser