Noe for seg selv: Benjamin Turan Dogan driver en særegen restaurant med sjømat og veganske retter på menyen, der minst 50 prosent av råvarene er økologiske.
Marit Haugdahl
Vegansk sjømatrestaurant er den høyest rangerte restauranten i Kristiansand
Hvordan kan en veganvennlig sjømatrestaurant med høy øko-andel bli den høyest rangerte restauranten i Kristiansand åtte år på rad?
Benjamin
Turan Dogan forlot fem stjerner og høy sigarføring på Hotel Bristol i Oslo for
et usikkert bærekraftprosjekt på Sørlandet. Han skulle hjelpe til med å starte
en restaurant og gi det et år eller to. 12 år senere er han fortsatt eier,
daglig leder og kjøkkensjef på TilStede Mat og Mer, restauranten i Det hvite
hus midt i Markens gate i Kristiansand.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Sterk vekst i soliditet og lønnsomhet i norsk overnattingsbransje 2024