Hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing er en bestselger. – Vi vil aldri slutte å lage kjøttkakene selv, til tross for at kjøttdeigen vi lager den av er langt dyrere enn ferdige kjøttkaker fra Gilde, og at vi må legge til mye arbeidskraft, sier Håvard Rustad.

Veikroene forsvinner – en offentlig styrt avvikling?

Konkurransevridende rammebetingelser med ulike momssatser fører til en offentlig styrt avvikling av Norges veikrotradisjoner, mener krovert Håvard Rustad i Sokna.

Publisert Sist oppdatert

I hans barndom var det 12 – 13 veikroer langs Riksveg 7 mellom Oslo og Gol. I dag er det to, og Rustad Kafé er en av dem. – Veikroene var og er viktig for identiteten til alle småstedene de ligger i, og de representerer mange arbeidsplasser på steder hvor disse ellers ikke finnes, sier Rustad. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS