Hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing er en bestselger. – Vi vil aldri slutte å lage kjøttkakene selv, til tross for at kjøttdeigen vi lager den av er langt dyrere enn ferdige kjøttkaker fra Gilde, og at vi må legge til mye arbeidskraft, sier Håvard Rustad.
Veikroene forsvinner – en offentlig styrt avvikling?
Konkurransevridende rammebetingelser med ulike momssatser fører til en offentlig styrt avvikling av Norges veikrotradisjoner, mener krovert Håvard Rustad i Sokna.
I hans barndom var det 12 – 13 veikroer langs Riksveg 7 mellom Oslo og Gol. I dag er det to, og Rustad Kafé er en av dem. – Veikroene var og er viktig for identiteten til alle småstedene de ligger i, og de representerer mange arbeidsplasser på steder hvor disse ellers ikke finnes, sier Rustad.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Feir jul og nyttår i utlandet: Gran Canaria og Thailand er favorittene
Reisetrender 2026: Storbyferie, idrett og bærekraft
Air Serbia lanserer ny flyrute til Tromsø for vinterturisme
Bjorli: Ledende vinterdestinasjon med helårstilbud innen 2028
Christian André Pettersen og Team Norway forbereder seg til Bocuse d’Or Europa 2026