Hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing er en bestselger. – Vi vil aldri slutte å lage kjøttkakene selv, til tross for at kjøttdeigen vi lager den av er langt dyrere enn ferdige kjøttkaker fra Gilde, og at vi må legge til mye arbeidskraft, sier Håvard Rustad.

Veikroene forsvinner – en offentlig styrt avvikling?

Konkurransevridende rammebetingelser med ulike momssatser fører til en offentlig styrt avvikling av Norges veikrotradisjoner, mener krovert Håvard Rustad i Sokna.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS