Restaurant

Vellykket smaking av tysklands andre druer

Publisert Sist oppdatert
16 tyske produsenter var her for anledningen og for første gang stilte også fem importører på messen med tyske viner fra deres portefølje. Smakingen fant sted på i Oslos barcode område. Totalt 78 personer fra bransjen, sommelierer, servitører, journalister og importører, var innom og fikk smake mye god tysk vin., MW, holdt en Masterclass for et fullsatt rom med 35 kunnskapssultne bransjefolk. Han tok dem gjennom en spennende presentasjon av de tre Pinot druene, Weissburgunder, Grauburgunder og Spätburgunder.Etter at gjestene hadde smakt seg gjennom alle viner på messen, kunne de også prøve seg på årets blindsmaking. Ved å velge riktig drue og region, kunne man vinne en tur til Tyskland for å lære mere om tysk vin. Blindsmakingen var fra Franken. Blandt tre som svarte helt riktig, ble , lærling på i Oslo, trukket som den heldige vinneren av tur til Tyskland i vår, med tema Silvaner og asparges.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS