Simon Skjærvik er Cluster Executive Chef, Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.
Radisson Hotels
– Vi serverer kun det aller beste fra skoger, fjorder og gårder
– Vi merker at mange av våre gjester er nysgjerrige på lokale smaker og tradisjoner, sier Simon Skjærvik, som har ansvaret for 26 North-satsingen på Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim.
26 North Restaurant & Social Club er Radisson Hotel
Groups relativt ferske satsing, inspirert av de nordiske landene, deres natur,
kulinariske skatter og design. Kjøkkenet henter råvarer fra norske fjorder,
gårder og skoger og setter det hele sammen til en unik nordisk meny, som skal
trigge smaksløkene. Målet
med 26 North er å gi en uformell, men samtidig elegant matopplevelse. Med et
bredt utvalg av øl og vin rundes matopplevelsen av perfekt.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner