Simon Skjærvik er Cluster Executive Chef, Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

– Vi serverer kun det aller beste fra skoger, fjorder og gårder

– Vi merker at mange av våre gjester er nysgjerrige på lokale smaker og tradisjoner, sier Simon Skjærvik, som har ansvaret for 26 North-satsingen på Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

26 North Restaurant & Social Club er Radisson Hotel Groups relativt ferske satsing, inspirert av de nordiske landene, deres natur, kulinariske skatter og design. Kjøkkenet henter råvarer fra norske fjorder, gårder og skoger og setter det hele sammen til en unik nordisk meny, som skal trigge smaksløkene. Målet med 26 North er å gi en uformell, men samtidig elegant matopplevelse. Med et bredt utvalg av øl og vin rundes matopplevelsen av perfekt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS