Restaurant

Vil lage gåselever i laboratorium

Produktet er en umiskjennelig fransk delikatesse, men blir stadig oftere mål for kampanjer fra dyreaktivister. Spørsmålet presser seg frem: kan gåselever bli produsert i et laboratorium?

Publisert Sist oppdatert

Dette er tanken bak oppstartsselskapet Gourmey, et fransk prosjekt som nylig hentet inn 10 millioner dollar i ny kapital fra europeiske og amerikanske investorer. Målet er å fete opp lever, riktignok av and, men likevel et produkt som koster mye, og som er etterspurt av mange superkokker rundt om.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS