Annonse
Synspunkt
Hvordan kan vi sikre bedre tilgang til norske økologiske produkter?
I en tid hvor bærekraft og miljøhensyn står høyt på agendaen, er det bemerkelsesverdig at andelen økologiske produkter i hotell- og serveringsbransjen fortsatt er lav. Hva om vi kunne finne en løsning som forener hele verdikjeden – fra bonden til kjøkkenet?
Annonse





Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser