Negroni ble oppfunnet i 1919 av Grev Negroni, da han ba om en del gin, istedenfor kullsyrevann i sin «Americano». Denne italienske drinken var den mest solgte klassiske cocktail i 2022. Den opprinnelige oppskriften til Negroni består av like deler Campari, gin og søt vermut. Den nye Campari Negroni er laget nettopp slik. Serveres i et glass med isbiter, en appelsinskive eller appelsinskall, og røres slik man ønsker. Det er viktig å røre drinken, ikke bare for å kjøle den ned, men også for å åpne den, slik at alle smakene kommer til sin rett. Middels dyp oransjerød. Kompleks og krydret, preg av røde bær, sitrus og tørket frukt, god bitterhet, malurt og kamfer.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
TUI med nye charterfly fra Tyskland og Belgia til Trysil
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser