Negroni ble oppfunnet i 1919 av Grev Negroni, da han ba om en del gin, istedenfor kullsyrevann i sin «Americano». Denne italienske drinken var den mest solgte klassiske cocktail i 2022. Den opprinnelige oppskriften til Negroni består av like deler Campari, gin og søt vermut. Den nye Campari Negroni er laget nettopp slik. Serveres i et glass med isbiter, en appelsinskive eller appelsinskall, og røres slik man ønsker. Det er viktig å røre drinken, ikke bare for å kjøle den ned, men også for å åpne den, slik at alle smakene kommer til sin rett. Middels dyp oransjerød. Kompleks og krydret, preg av røde bær, sitrus og tørket frukt, god bitterhet, malurt og kamfer.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Sterk vekst i soliditet og lønnsomhet i norsk overnattingsbransje 2024