Vinnytt Italiensk, vegansk og økologisk HANS KRISTIANSEN Publisert mandag 21. august 2023 - 09:28 Sist oppdatert mandag 21. august 2023 - 11:29 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene: Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 3 mnd 150,- 549,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 12 mnd 1788,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 1 mnd 1,- 143,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 12 mnd 1406,- KJØP Allerede abonnent? Logg inn her ✕ vinnytt Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
Positive budskap gir mindre matsvinn 29. september er den internasjonale matsvinndagen. Gjennom EU-prosjektet Chorizo har Strawberry nå sett på hvordan ulike budskap på frokostbuffeten påvirker hotellgjestenes adferd. Resultatet viser at riktig kommunikasjon kan gjøre en stor forskjell i arbeidet mot matsvinn.
Klart for høstferie-rush på flyplassene For mange er sommerferien så vidt over, men nå skal hundretusener av nordmenn på høstferie, og svært mange reiser til eller fra Avinors flyplasser.
Opptatt av lokale råvarer og å satse på det norske Hva skal til for at serveringsstedene setter flere økologiske produkter på menyen? Det var spørsmålet innkjøpsleder Harald Berger i De Historiske fikk på konferansen Mat & Marked nylig.