Økologisk prosecco
Masottina ble etablert i 1946, da de startet med sine første vinranker på de sydvestvendte skråningene av Conegliano, en by med mye kunst og vin, 50 km fra Venezia. Conegliano er kjent for sin spektakulære arkitektur fra middelalderen og renessansen. På sydsiden av Conegliano har Masottina sine nye vinmarker. Her har det vært dyrket vinstokker i mer enn 2000 år. Masottina dyrker druer etter moderne metoder og produserer viner med nøye utvalgte druer, som gir god kvalitet. Masottina er en familiedrevet vingård som har vokst de siste årene. De har kjøpt opp flere vingårder i Conegliano, samt noen i Plave nær elven Piave.
Masottina Costabella Prosecco Brut Organic blir laget av 100% Glera, fra økologiske vinmarker i Treviso-området. Jordsmonnet består for det meste av leire. Innhøstingen skjer i september og fermenteringen foregår i temperaturstyrte ståltanker. Vinen får sine bobler i lavt-temperaturstyrte trykktanker. Lys gylden farve. Frisk med mye bobler. Ren og fruktig smak, noe sitruspreg. En tanke metallisk, men tørr og sprudlende.
Masottina Costabella Prosecco Brut Organic
Druer: 100% Glera
V-pris: NOK 199,00
Importør: Vinetum
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024