Både McDonald’s og Burger King har mange nye etableringer i år. Torsdag 10. oktober åpner McDonald’s dørene til en splitter ny restaurant på Ottestad.
McDonald’s
Mot mindre ultraprosessert hurtigmat
De store burgerkjedene McDonald’s og Burger King jobber iherdig med å redusere antall tilsetningsstoffer i produktene, og få mer rene råvarer inn i menyene. Men stempelet som usunn junk food blir de nok ikke kvitt med det første.
«Maten er ikke spesielt sunn. Den inneholder mye salt, sukker, fett og er ultraprosessert, og inneholder i det hele tatt lite av det kroppen trenger. Det er ikke akkurat helsekost», slo forsker og folkehelseekspert Steinar Krokstad fast i Trønder-Avisa nylig. Han reagerer på at hjembyen Steinkjer er i ferd med å bli en burgerby, på grunn av en «burgerkrig» mellom Burger King og McDonald’s. Liknende oppslag ser vi daglig i aviser over hele landet. Bekymrede mateksperter ivrer for mer ren og råvarebasert mat, og advarer mot lett tilgjengelig, hurtig laget og ultraprosessert mat som kun har som formål å skape økonomisk vekst for produsentene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
VM-feber på Hotels.com
Dette bør du tenke på før du gir medarbeiderne dine tilbakemeldinger
KI - en game-changer for hotellbransjen?
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt