Hotell

Aiden by Best Western Osporten skal stå ferdig neste år.

BWH Hotel Group ekspanderer ytterligere med Aiden

Etter åpningen av Aidens første hotell i Herning, Danmark, fortsetter BWH Hotel Group ekspansjonen med ytterligere tre nye hoteller – ett i Norge og to i Danmark.

Publisert Sist oppdatert

­Med fokus på bevisste valg, smarte digitale løsninger og strategiske plasseringer, fortsetter Aiden å vokse i Skandinavia. Med tre nye hoteller under bygging, ser de frem til åpningene neste år og har allerede flere under planlegging.

– Det føles utrolig spennende at vi er i gang med tre nye Aiden-hoteller. Våre nye destinasjoner gir gjestene våre flere valgmuligheter for hotellovernatting. Sammen med CIC Hospitality vil vi fortsette å utvide varemerket, og ser allerede på nye lokasjoner for flere hoteller, sier Johan Michelson, CEO BWH Hotel Group Scandinavia.

Strategisk plassert i Kolskogen, nær Bergen og flyplassen, bygges Aiden by Best Western Osporten. Eiendommen ligger rett ved det nye Kolskogenkrysset. I området er det store bedrifter, sykehus, militærbasen Ulven Leir og det innovative næringsområdet Lyseparken. Hotellet vil tilby 130 rom og forventes å åpne i 2024.

Midt på Lolland, like ved fergelinjene som går mellom Danmark og Tyskland, bygges Aiden by Best Western Lolland. Området er et kjent feriemål og byr på en rekke Bed & Breakfast og mer luksuriøse resorter, noe som gjør Aiden by Best Western Lollands tilbud med stor tilgjengelighet og høy kapasitet unikt. Hotellet åpner i 2024 og vil få 132 rom, samt flere møterom.

I det raskt voksende Odense bygges Aiden by Best Western Odense, som vil tilby 130 rom og 40 studioer for langtidsboende. I løpet av de siste ti årene har Odense tiltrukket seg en rekke store selskaper innen ny teknologi og grønn energi, som Facebook og Universal Robots. Danmarks største sykehus skal også stå klart i 2023. Hotellet åpner i 2024.

– Det er utrolig viktig for oss å finne de riktige lokasjonene for hotellene. Med disse tre prosjektene føler vi at vi har landet helt riktig – områder som er under sterk utvikling og hvor vi ser behov for Aidens tilbud med stor tilgjengelighet og høy kapasitet, sier Matthias Tanski, administrerende direktør i CIC Hospitality.

Flere nye Aiden-hoteller planlegges allerede i samarbeid med CIC Hospitality, en av de ledende hotelloperatørene i Skandinavia. I CIC Hospitalitys hotellportefølje er 12 hoteller medlemmer av BWH Hotel Group.

Powered by Labrador CMS