Vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris Geir-Rune Larsen. Prisen ble delt ut av landbruks- og matminister Nils Kristen Sandtrøen. F.v. Styreleder i Stiftelsen Norsk Mat Håkon Mageli, vinner Geir-Rune Larsen og landbruks- og matminister Nils Kristen Sandtrøen.
Stiftelsen Norsk Mat
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Avdelingsleder ved Strinda videregående skole i Trondheim, Geir‑Rune Larsen, vinner Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris for sitt enestående arbeid innen rekruttering til restaurant- og matfag
- Ved å tilby unge unik, praktisk erfaring før de velger utdanning viser Geir-Rune Larsen dem veien til restaurant- og matfag. Å la dem få kjenne på yrkesstolthet og mestring gir så mye mer enn bare å fortelle dem om faget. Det er bare å la seg inspirere, sier landbruks- og matminister Nils Kristen Sandtrøen da han delte ut den gjeve prisen på Nasjonalbiblioteket i Oslo.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Må jeg tipse?
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
KI - en game-changer for hotellbransjen?
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt
Classic Norway Hotels: Årets bedrift 2025 og suksesshistorie i hotellbransjen