Finalistene til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025. F.v. Christer Rødseth, Laila M. Berge, Geir-Rune Larsen, Einar Øverås og Tom Victor Gausdal.
F.v.: God Morgen Norge, Lærlingekompaniet, Ragnar Ydse, Michael Ulriksen, Anne Valeur
Her er kandidatene til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris
Nå kan du være med og avgjøre hvem av disse fem som fortjener prisen! Fra lærebøker og lærlingearbeid til rekrutteringsprosjekter har disse kandidatene med faglig stolthet inspirert unge til å søke seg til faget
Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris består av et diplom og et stipend på 30.000 kroner og deles ut på Nasjonalbiblioteket i Oslo 17. desember. Hvem som vinner, avgjøres av både folkets og fagjuryens stemmer, som teller likt.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Sterk vekst i soliditet og lønnsomhet i norsk overnattingsbransje 2024