Lammeculotte med hjertesalat, morkelsaus og vårurter, signert AOC, servert ombord.

Michelin-stjerne flymat

I fjor inngikk Singapore Airlines (SIA) et eksklusivt samarbeid med den danske tostjerners Michelin-restauranten AOC, om å utvikle en to-retters meny for selskapets Business Class-passasjerer. Tilbakemeldingene på menyen var svært positive og nå har SIA og AOC lansert en spesialkomponert vårmeny, basert på sesongbaserte, lokale råvarer.

AOC er en tostjerners Michelin-restaurant i Moltkes Palæ i hjertet av København. Med røtter i det nordiske kjøkkenet og et sterkt fokus på naturlige råvarer, skaper AOC moderne gastronomiske opplevelser i verdensklasse, paret med nøye utvalgte viner. Navnet AOC står for Appellation d’Origine Contrôlée, og restauranten eies av vinsjef Christian Aarø, kjøkkensjef Søren Selin og Camilla Ramstrup. Siden åpningen i 2004 har AOC vært en sentral aktør på Københavns fine dining-scene. I 2010 mottok de sin første Michelin-stjerne, og i 2015 ble de tildelt stjerne nummer to – som den tredje danske restauranten til å oppnå denne utmerkelsen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS