Lammeculotte med hjertesalat, morkelsaus og vårurter, signert AOC, servert ombord.
SIA
Michelin-stjerne flymat
I fjor inngikk Singapore Airlines (SIA) et eksklusivt samarbeid med den danske tostjerners Michelin-restauranten AOC, om å utvikle en to-retters meny for selskapets Business Class-passasjerer. Tilbakemeldingene på menyen var svært positive og nå har SIA og AOC lansert en spesialkomponert vårmeny, basert på sesongbaserte, lokale råvarer.
AOC
er en tostjerners Michelin-restaurant i Moltkes Palæ i hjertet av København.
Med røtter i det nordiske kjøkkenet og et sterkt fokus på naturlige råvarer,
skaper AOC moderne gastronomiske opplevelser i verdensklasse, paret med nøye
utvalgte viner. Navnet AOC står for Appellation d’Origine Contrôlée, og
restauranten eies av vinsjef Christian Aarø, kjøkkensjef Søren Selin og Camilla
Ramstrup. Siden åpningen i 2004 har AOC vært en sentral aktør på Københavns
fine dining-scene. I 2010 mottok de sin første Michelin-stjerne, og i 2015 ble
de tildelt stjerne nummer to – som den tredje danske restauranten til å oppnå
denne utmerkelsen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025