Illustrasjonsbilde: Servitørene skal gjennom et bredt spekter av øvelser, herunder dekking av bord, bar, vinsmaking og flambering. De skal også servere kanapeer og drikke samt servere inviterte gjester
Illustrasjonsbilde: Servitørene skal gjennom et bredt spekter av øvelser, herunder dekking av bord, bar, vinsmaking og flambering. De skal også servere kanapeer og drikke samt servere inviterte gjester

Nå er det snart uttaksfinale til EuroSkills 2025

Den 24. mars er det kvalifiseringsfinale i kokk- og servitørfaget, der vinnerne skal representere Norge under høstens Yrkes-EM i Danmark.

Publisert

NHO Reiseliv lyste ut konkurransen tidligere i vinter og mottok motivasjonsbrev fra hele landet. Etter å ha vurdert de innkomne søknadene, står nå seks unge talenter i finalen hos Lærlingekompaniet 24. mars, skriver NHO Reiseliv

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS