Illustrasjonsbilde: Servitørene skal gjennom et bredt spekter av øvelser, herunder dekking av bord, bar, vinsmaking og flambering. De skal også servere kanapeer og drikke samt servere inviterte gjester
SolStock / Istock
Nå er det snart uttaksfinale til EuroSkills 2025
Den 24. mars er det kvalifiseringsfinale i kokk- og servitørfaget, der vinnerne skal representere Norge under høstens Yrkes-EM i Danmark.
NHO Reiseliv lyste ut konkurransen tidligere i vinter og mottok motivasjonsbrev fra hele landet. Etter å ha vurdert de innkomne søknadene, står nå seks unge talenter i finalen hos Lærlingekompaniet 24. mars, skriver NHO Reiseliv.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Feir jul og nyttår i utlandet: Gran Canaria og Thailand er favorittene
Reisetrender 2026: Storbyferie, idrett og bærekraft
Bjorli: Ledende vinterdestinasjon med helårstilbud innen 2028
Air Serbia lanserer ny flyrute til Tromsø for vinterturisme