Illustrasjonsbilde: Servitørene skal gjennom et bredt spekter av øvelser, herunder dekking av bord, bar, vinsmaking og flambering. De skal også servere kanapeer og drikke samt servere inviterte gjester
SolStock / Istock
Nå er det snart uttaksfinale til EuroSkills 2025
Den 24. mars er det kvalifiseringsfinale i kokk- og servitørfaget, der vinnerne skal representere Norge under høstens Yrkes-EM i Danmark.
NHO Reiseliv lyste ut konkurransen tidligere i vinter og mottok motivasjonsbrev fra hele landet. Etter å ha vurdert de innkomne søknadene, står nå seks unge talenter i finalen hos Lærlingekompaniet 24. mars, skriver NHO Reiseliv.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Spisser innsatsen for å trekke de rette gjestene til Norge
Conference-pærer et praktisk og sunt mellommåltid
Norges beste bartender: – Jeg lager alltid akevittcocktails i desember
Fire nye Radisson-hoteller åpnet i Bergen
Saudi-Arabia åpner for alkoholsalg til rike utlendinger
Mest leste artikler
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare
Strawberry og CapMan forlenger hotellavtaler med store renoveringsplaner