Fra venstre prisutdelerne Elisabeth Gjestland, president i Norske Akevitters Venner, Sissel Hesjedal, president i Norske Akevitters Venner – region Bergenhus, prisvinner Hans Ingi Råheim Tryggvason, kommandør Erik Alf Bøe, kommandant på Bergenhus festning og akevittambassadør Atle Minothi, Anora.
Lars Ole Ørjasæter.
Hedret for sin akevitt-entusiasme
Årets vinner av Eske Bille-prisen er Hans Ingi Råheim Tryggvason, en akevitt-entusiast som brenner for å formidle kunnskap om nasjonalbrennevinet på en måte folk flest forstår
Juryen fremhever Tryggvason som en kreativ innovatør som tør å utfordre egen bransje. Han har
bred erfaring fra restaurant og uteliv, men tar aldri etablerte sannheter rundt norsk akevitt og norske mattradisjoner for gitt.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser