Da Gilde i 1988 lanserte den aller første juleakevitten, var målet å presentere en akevitt som passer optimalt til tradisjonell, norsk julemat.

Juleakevitt med smak fra 37 forgjengere

Hver høst er mange akevittentusiaster svært spente når årets Gilde Juleaquavit lanseres. Smaken skal være til å kjenne igjen fra ett år til det neste, likevel har destillatørene stor frihet til å prøve seg frem med forskjellige kryddere og blandingsforhold.

Publisert Sist oppdatert

– For mange nordmenn er Gilde Juleaquavit en uunnværlig del av høytiden. Den har ny smak hvert år, men bevarer samtidig essensen av jul gjennom sin klassiske, tidløse smaksprofil. Årets Gilde Juleaquavit bygger som vanlig på Solerabasen som går tilbake til 1988, og har i tillegg en stor andel first fill sherryfat, som gir et tydelig men avrundet fatpreg med innslag av toffee, sjokolade og tørket frukt, sier Anoras akevittambassadør Atle Minothi.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS